Skip to content

Onze logopedisten

Maak kennis met de Mooi Logopedist!

Marissa

Ik ben Marissa Herbers. In juni 2019 heb ik mijn logopedie-diploma in ontvangst genomen. Tijdens mijn opleiding volgde ik stage in een allround praktijk en in de eerstelijnszorg van een verpleeghuis. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het werk als logopediste erg leuk en dankbaar, omdat je anderen kunt helpen met het verbeteren van de communicatie en/of de slikfunctie. Nadat de doelen zijn behaald zie ik vaak een positief effect op het zelfvertrouwen van de kinderen.

Begin 2020 werd ik logopediste bij een SBO-school. In deze periode gaf ik ook online behandelingen, een hele leuke uitdaging. Ik ontdekte al snel dat je ook online als logopedist een goede band kan opbouwen met de cliënten. Doordat de behandelingen voor cliënten in een vertrouwde omgeving plaatsvinden, kunnen we samen veel bereiken. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken. Ik luister veel naar muziek en ik zing bijna elke dag! Met mijn vriendinnen ga ik graag naar musicals en concerten. Daarnaast kan ik erg genieten van vakanties in landen met mooie natuurgebieden en leuke stadjes.

Wie weet zien we elkaar binnenkort online!

Marissa Herbers
Marissa Herbers buiten
Marissa Herbers reis

Lisa

Ik ben Lisa Schuurman en ik woon in Zwolle. In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het is voor mij belangrijk dat iedereen goede voorwaarden heeft om optimaal mee te kunnen doen aan het maatschappelijk leven. Hierbij speelt communicatie een grote rol, terwijl dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Taal geeft ons de mogelijkheid om te vertellen wat we willen, wat ons bezighoud en geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om iemand te overtuigen of aan het lachen te maken.

Naast communicatie richt ik me ook op problemen bij eten of drinken. Behandeling op dit gebied kan natuurlijk belangrijk zijn voor de gezondheid. Maar ik vind het ook belangrijk dat je van een maaltijd kunt genieten en optimaal mee kunnen doen met de sociale en gezellige momenten die daarbij horen.

Iedereen is anders en heeft eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Die mogelijkheden samen met jou optimaal benutten maakt werken als logopedist zo mooi.

Naast mijn werk als logopedist studeer ik aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik volg hier de master Taal- en Spraakpathologie. Deze studierichting geeft mij meer inzicht in hoe mensen taal en spraak waarnemen, verwerken en beleven en wat er gebeurt op de momenten dat het niet verloopt, zoals we zouden willen.

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. In 2018 combineerde ik dat met mijn opleiding Logopedie: ik woonde een half jaar op Bali. Ik mocht meedenken op scholen voor speciaal basisonderwijs en in het plaatselijke ziekenhuis. Mijn reizen hoeven natuurlijk niet altijd groot en ver te zijn. Een nieuwe stad of natuur in de buurt verkennen vind ik ook erg leuk.

Lisa Schuurman
Lisa Schuurman bali
Lisa Schuurman reizen

Daphne

Mijn naam is Daphne Dalhuisen en ik woon in Appingedam. In 2020 ben ik afgestuurd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens mijn stages in het speciaal basisonderwijs en de vrije vestiging heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van verschillende leeftijden.

Ik krijg energie van het begeleiden van kinderen met zijn/haar hulpvraag. Ik vind het belangrijk om goed te kijken naar de behoeftes en wensen van het kind. Dat neem ik allemaal mee tijdens de interactieve behandelingen, omdat logopedie zo een feestje wordt!

Naast mijn werk als logopedist ben ik veel buiten te vinden. Ik ben gek op wandelen en zoek dan ook regelmatig de mooie natuur op om tot rust te komen. Op de vrijdagavond geef ik streetdance-lessen. Dansen is echt een passie en ik draag dit met alle liefde over aan de meiden die ik nu les geef. We hebben meegedaan aan een wedstrijd en mijn beide groepen hebben een beker weten te bemachtigen!

Ik zit niet graag stil. Toch koos ik voor online logopedie. Maar online logopedie van mij betekent niet dat er stilgezeten wordt! Ik vind het belangrijk dat er tijdens de sessies ruimte is voor beweging en ik zet dat graag in tijdens mijn behandelingen. Want bewegen is gezond en leuk!

Daphne Dalhuisen
Daphne Dalhuisen logopedie
Daphne Dalhuisen dans

Laura

Ik ben Laura Koster, praktijkondersteuner bij Mooi Logopedie. In 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist. In mijn derde leerjaar van de opleiding liep ik stage bij Logopedisch Spectrum Nederland, de grote zus van Mooi Logopedie. Sinds die periode ben ik betrokken gebleven bij de praktijk als administratief medewerker.

Na een leerzame stage in het speciaal basisonderwijs, ben ik ook gestart als logopedist. De combinatie vind ik erg prettig: Mijn logopedische achtergrond komt goed van pas als praktijkondersteuner.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen met onze hond. Ik word ook erg blij van reizen en lekker eten. Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om nieuwe plekken te ontdekken. Eind 2019 heb ik samen met mijn vriend voor het eerst een verre reis gemaakt naar Bali.

Laura Koster
Laura Koster buiten
Laura Koster Bali

Mariska

Mijn naam is Mariska. Ik doe mijn werk als logopedist met veel passie en ik woon op het eiland Curaçao.

Goede communicatie is heel belangrijk in het dagelijks leven en wanneer er iets mis gaat in de communicatie dan vind ik het een uitdaging om kinderen en/of volwassenen hierbij te helpen op alle deelgebieden binnen de logopedie.

Ik ben ook een logopedist die altijd op zoek is naar een uitdaging. Tijdens mijn stage heb ik lesgegeven op een universiteit in Shanghai. Ook heb ik 3 maanden stage gelopen bij de dolfijnentherapie op Curaçao. En heb ik een halfjaar gewerkt bij de therapeutische peutergroep van het revalidatiecentrum op Curacao. Ook heb ik kennis en ervaring opgedaan rondom ABA Therapy in Miami. Tot slot reisde ik in twee maanden de wereld rond.

Het is duidelijk dat ik reizen geweldig vind en ik hoop nog veel meer mooie plekken van de wereld te zien!

Naast mijn passie voor logopedie en reizen, houd ik van sporten. Ik ben heel actief in de sportschool en ik doe aan kickboksen en salsa dansen!

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaringen met die van jullie te delen! Dan maken we er samen iets moois, stralends en leuks van!

Mariska van Wijk
Mariska van Wijk dolfijn
Mariska van Wijk Curacao

Marjoleine

Ik ben Marjoleine Huitema. Samen met mijn team ben ik dagelijks voor Mooi Logopedie bezig. Met Mooi Logopedie heb ik een missie: de wachtlijsten voor logopedie laten verdwijnen. Direct logopedische zorg voor kinderen die de basisschool bezoeken.

Ik woon in Overijssel, samen met mijn 3 + 1 kinderen. Samen met mijn vriend zorg ik voor ons gezin. Het samen fijn hebben en naar elkaar omkijken vind ik belangrijk. Daarom ben ik ook vrijwilliger binnen het AZC in Hardenberg.

Als ik vrij ben, lees ik graag in tijdschriften. Mode, innoveren, bedrijfsvoering, voeding, het leven, interieur, het buitenleven: ik vind heel veel boeiend en interessant. Ik blijf graag leren en mij verbazen :-).

Ook ben ik graag buiten. Ik heb eigen paarden waar ik dagelijks mee bezig ben. Ben je benieuwd naar de Fjordenpaarden? Volg dan het Instagram-account Fjordenhouderijbritte, vernoemd naar mijn allereerste fjord Britte.

Marjoleine buiten
Marjoleine kaart
Marjoleine Fjord

Ook Mooi Logopedist worden?