Skip to content

Wij zijn Mooi

Mooi Logopedie is mooier met jou.

Mooi Logopedie is een online logopediepraktijk. Een dochteronderneming van Logopedisch Spectrum Nederland. Onze logopedisten geven op een vernieuwende manier logopedische zorg. Mooi Logopedie is er voor basisschoolkinderen in het Nederlandse taalgebied, ook in het buitenland.

ONS TEAM

Onze online logopedisten staan voor je klaar

Marissa

Lisa

Mariska

Marjoleine

ONZE MISSIE

Direct logopedische zorg
Zelfvertrouwen voor je kind

Met online logopedie verkorten we wachtlijsten en helpen we mensen die niet naar een (Nederlandse) logopediepraktijk kunnen of willen komen. Zo kan een logopedist uit Friesland, die in haar provincie geen werk vindt, direct online aan de slag met Joep uit Amsterdam, die in de stad al maanden op een logopedie-wachtlijst staat.

Wij helpen iedereen met een logopedische hulpvraag direct. Er is geen wachtlijst. We geven dit op een unieke, mooie en vernieuwende manier vorm. Zelftraining kan daar een onderdeel van zijn. Het belangrijkste doel? Dat een kind nog meer zelfvertrouwen krijgt.

Mooi Logopedie is mooier met jou!

NIEUW

Sinds 2020, met bijna 20 jaar ervaring!

Mooi Logopedie is een dochteronderneming van Logopedisch Spectrum Nederland. Een logopediepraktijk voor iedereen, met twee specialisaties: dyslexie en OMFT. De praktijk startte in 2003 en heeft inmiddels viermaal de vrijwillige kwaliteitstoets behaald. Bij Logopedisch Spectrum Nederland werken meer dan 30 logopedisten op 50 locaties. De specialisaties OMFT en dyslexie zijn ook bij Mooi Logopedie vertegenwoordigd.

Met een big smile staat Marjoleine Huitema met bijna 20 jaar ervaring als praktijkhouder binnen de logopedie aan de wieg van Mooi Logopedie. Vol ideeën, inspiratie en enthousiasme. Altijd op zoek naar hoe het beter kan. Voor kinderen, hun ouders én voor de logopedisten.

“Online logopedie vraagt om een andere, vernieuwende aanpak. We hebben al veel aantrekkelijke interactieve trainingsmodules ontwikkeld. En in de toekomst volgt er nog veel meer. Maar onze logopedisten zijn onze ware troef. Als online logopedist moet je veel meer als coach optreden. Onze logopedisten hebben echt oog voor de behoeften van een kind, maar helpen ook de ouder of verzorger in de begeleiding van zijn of haar kind.”

Marjoleine Huitema
Eigenaar Mooi Logopedie

Het hele team van Mooi Logopedie