Skip to content

Online logopedie voor jouw kind

Mooi Logopedie is mooier met jou.

Heel veel kinderen kampen met problemen op het gebied van taal, spraak, stotteren, OMFT, lezen en/of spellen. Een te kleine woordenschat, woorden die in de verkeerde volgorde worden uitgesproken of problemen met lezen en spellen. De tong die steeds tussen de tanden doorpiept, mondademen, slissen (OMFT)… Herkenbaar? Dan is je kind waarschijnlijk gebaat bij logopedie.

Wij zijn Mooi Logopedie en bieden 100% online logopedie. Dit betekent dat jouw kind kwalitatieve en bovenal aantrekkelijke logopedie krijgt op de plek die jullie kiezen. De plek waar jouw kind op zijn best is. En, niet onbelangrijk, het scheelt jullie de nodige reistijd!

Direct hulp

Wij bieden direct hulp. Er is dus geen wachtlijst. We plannen binnen een week een uitvoerige online intake. En na onderzoek en het opstellen van een uitvoerig behandelplan, kan je kind direct starten. We bieden alle behandelingen, evaluaties en zelftraining online aan. Als ouder of verzorger ben jij altijd aanwezig tijdens de behandelingen. Ook dit kan vanaf de plek die je zelf kiest.

“Laatst was mijn kind lekker aan het spelen in de tuin. Toen heb ik de laptop op de tuintafel gezet en volgde hij met plezier een half uurtje logopedieles. Het is dan zo fijn dat ik niet ergens anders naartoe hoef!”

Wanneer logopedie op de basisschool?

UITLEG

Zo werkt online logopedie

Onze sessies zijn digitaal en interactief. Je krijgt van ons alle materialen die nodig zijn voor de training. Denk aan de nodige oefenbladen, maar ook aan teken- en knutselmaterialen. De logopedielessen van Mooi Logopedie draaien om plezier. Kinderen groeien namelijk het beste in een positieve omgeving.

Er is een belangrijke rol weggelegd voor jou als ouder/ begeleider. Wij hebben veel online en interactief trainingsmateriaal. Wij helpen jou je kind daarvoor te motiveren en te ondersteunen.

CONTACT

Meld je kind nu aan

Om je kind aan te melden heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Logopedie zit in het basispakket en valt onder het verplichte eigen risico. Voor kinderen geldt geen eigen risico. Wij sturen onze facturen rechtstreeks naar jullie zorgverzekeraar.

Onze logopedisten zijn ingeschreven in het (basis) Kwaliteitsregister Paramedici.